Home Miks 8-aastasel lapsel on suur veresuhkur


Miks 8-aastasel lapsel on suur veresuhkur


Kena kevadet sullegi! Vaatan minagi, et foorum suhteliselt vaikne. Kirjutan siis :). Tervis on nii ja naa, hirmus külmetus murrab, nina on nii valus, et roni mööda seina üles.



Kas on võimalik süüa aprikoose teist tüüpi diabeetikutele?



MY-le: mis Sa arvad nähtusest, kui 1,8 aastasel kell 23.00 18,1, pool tundi hiljem 9,7 ja veel pool tundi hiljem 6,7 veresuhkur? Minu andmetel eriti söönud-joonud midagi polnud, mingi aeg nohu olnud, aga palavikku mitte.

You may look:
-> Dieet kaalulanguse korral diabeedi tüüpi 2 puhul
27 sept. 2017 8. juuni 2017, 04:10 Kõik need märgid viitasid, et lapse veresuhkur on liiga kõrge, kuid seda ei osanud kahtlustada ei ema ega perearst. Haiglas tehtud analüüsid näitasid, et lapsel on suur vedelikupuudus ja tema .
-> Kombineeritud süstide ülevaated diabeedi kohta
6 juuli 2009 Tervel inimesel on veresuhkur tühja kõhuga kuni 5,5 mmol/l ja kaks tundi pärast sööki mitte üle 7,8 mmol/l. Diabeedi puhul on see tase vanemal on teist tüüpi diabeet, on lapsel risk haigestuda ligikaudu 40%. Teist tüüpi .
-> Kas teie jalad võivad valu kõrgest veresuhkrust
24 jaan. 2015 Kui veresuhkur on diabeetikul pikka aega normist kõrgem, siis seda ning loomulikult on niimoodi suur risk haigestuda II tüübi diabeeti.
-> Naiste veresuhkru norm 2 tundi
Palun Teie abi. 5-aastasel lapsel diagnoositi mononukleoos. 8-kuune poiss (emal 2-aastaselt diagnoositud I tüübi diabeet). Mul selline suur mure. Laps (4,5 .
-> Miks algab diabeet
Kui tervel inimesel püsib veresuhkur 4–7 mmol/l vahel, siis diabeediga lapse jaoks on parim ve- resuhkru nivoo 4,5–10 mmol/l, kusjuures optimaalne veresuhkru tase enne sööki on 5–8 mmol/l ja pärast See, et lapsel on veresuhkur mõõdetud, on alati „hea“; saadud number annab meile infot, suur kehaline aktiivsus.




Miks 8-aastasel lapsel on suur veresuhkur:

Rating: 650 / 402

Overall: 133 Rates